Welkom in de BosArt Bubbel

Deze zomer helaas geen live BosArt.
In plaats daarvan willen we jullie toch prikkelen met het geheel onschadelijke en zelfs levensvreugdverhogende BosArt virus. 
Voor oude BosArt-rotten een feest van herkenning, voor nieuwelingen een kans om de sfeer te proeven! 

Wij hebben onze hartspecialisten Dokter Klep en Dokter Boezem, die in 2017 te gast waren op BosArt, bereid gevonden jullie meer over onze creatieve acties te vertellen: 

De acties:

BosArtse Praktijken

Zelfzorg voor mensen met BosArt heimwee. Doe iets wat typisch BosArts is. Bv afwassen in 3 doorzichtige teiltjes smerig water, een kampvuur houden, kalamundiwijn drinken en streepjes zetten voor elk glaasje, enz.

Doe het voor jezelf, of nog leuker, deel het met andere BosArters op Facebook of via mail.

BosArt Post

Een offline actie voor alle leeftijden! Maak kunstige post voor iemand anders (een brief, tekening, kunstwerk, … als het maar door de brievenbus past).

Als je wilt meedoen stuur je ons vóór 17 juli een mailtje met je naam, leeftijd en adres. Je ontvangt dan van ons naam en adres van iemand die graag post ontvangt, en uiteraard ontvangt iemand anders jouw naam en adres om jou iets te sturen. Verstuur je post tijdens de BosArt week, uiterlijk 31/7.

Stuur ons een bericht via mail of Facebook als je iets ontvangen hebt, voor de napret. We zouden het leuk vinden als we de post na afloopt mogen delen op sociale media. Mailadres: bosartbos@gmail.com

Verhalen van Katelijne

In de BosArtweek (24-31 juli) vind je hier elke avond een verhaal van Katelijne Billet. Nestel jezelf in de zetel of aan het kampvuur met haar warme stem!

Dag 1: Eeuwige Berg
Dag 2: Duimpje
Dag 3: De wijze Nikorima
Dag 4: Jan die geen verhalen vertellen kan
Dag 5: De slimme boerendochter
Dag 6: Anna
Dag 7: Stan Bolivan

Gezondheidstips

Verlos je van overtollige coronakilo’s met tips van Nancy en Shania.

In het volgende filmpje vertellen Dokter Boezem en Dokter Klep alles over de creatieve acties: