BosArt Recepten!

Sinds 2014 zorgt Milja tijdens BosArt voor het avondeten. Na een dag vol muziek, toneel, kunst, spelen, praten, is het tijd voor een ‘eenvoudige doch voedzame maaltijd’. Een grote of uitgebreide keuken is er niet, daardoor kunnen alle gerechten in een spaarzaam ingerichte keuken gemaakt worden. Maar dat betekent niet dat we elke dag spaghetti met rooie saus of diepvriesspinazie hoeven eten. Dus, eindelijk dan: BosArt Recepten! 

Milja: “Eenvoudig maar lekker koken is niet moeilijk. Je hoeft geen doperwten te vullen of een enorme keukenuitrusting te hebben. Een sint jakobsschelp met saffraanschuim op zijn tijd is lekker, maar ook zonder exclusieve ingrediënten kun je een goede maaltijd te bereiden.

In deze recepten wil ik je laten zien hoe je eenvoudige, betaalbare ingrediënten tot hun recht laat komen door ze goed klaar te maken. Zo kan iedereen voor weinig geld heerlijk en gezond eten.” 

Hier zijn de hoeveelheden weergegeven voor een gezin met twee kinderen of drie volwassenen. Het zijn richtlijnen, je kunt het altijd aanpassen aan de gasten die je te eten krijgt.   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s